Meer info? Klik hier!

Uw partner in industriële houtskeletbouwprojecten

Machiels Building Solutions (MBS) is de grootste Belgische industriële producent van houten bouwelementen (muren, vloeren, daken).

Onze houten bouwelementen bieden de ideale oplossing aan architecten, studiebureaus, bouwbedrijven, overheden en projectontwikkelaars (b2b) in de Benelux om gevels, kantoren, woningen of publieke gebouwen te renoveren of te bouwen.

Bouwen met hout - VRT reportage - De Vrije Markt

Het huis van de toekomst wordt gebouw met hout en helpt de CO2 uitstoor te verminderen. Herbekijk de VRT reportage van oktober 2021.

https://www.vrt.be/vrtnws/nl/Journaal-Weer/de-vrije-markt/

Lees meer

Trends Gazellen 2021 - Grote ondernemingen Limburg

Trends Gazelle 2021 - Limburg.

Machiels Building Solutions op de 6e plaats van de Trends Gazellen grote ondernemingen Limburg! Dank aan al onze medewerkers voor het harde werk en al onze relaties/klanten voor jullie vertrouwen en prettige samenwerking.

 

Lees meer

BEN nieuwbouw in modelprojecten ‘Ter Dauten’ en ’In de Bres’

Een betaalbaar woningbouwproject realiseren in houtskeletbouw met een E-peil van 30 of lager? Dat kan, zo bewijzen de ecologische modelprojecten ‘Ter Dauten’ (20 woningen in Diepenbeek) en ‘In de Bres’ (16 nieuwbouweenheden in Genk). Zo’n bijna-energieneutrale woning - oftewel BEN woning - heeft uiteraard voordelen voor het milieu, maar ook voor de energiefactuur van de bewoners. De verklaring voor het lage E-peil is te vinden in het productieproces. Dankzij houtskeletbouw krijg je een optimale isolatie binnen beperkte wanddiktes: want tijdens de prefabricage in de productiehal is het mogelijk om elk paneel maximaal water- en luchtdicht te maken.

Lees meer

Vakantiepark CP Allgäu

De Kwekerij

Studentenhuisvesting Renosale

Studentenhuisvesting Roosevelt