Meer info? Klik hier!

Uw partner in industriële houtskeletbouwprojecten

Machiels Building Solutions (MBS) is de grootste Belgische industriële producent van houten bouwelementen (muren, vloeren, daken).

Onze houten bouwelementen bieden de ideale oplossing aan architecten, studiebureaus, bouwbedrijven, overheden en projectontwikkelaars (b2b) in de Benelux om gevels, kantoren, woningen of publieke gebouwen te renoveren of te bouwen.

Schrijnwerk Awards 2021

De Dobbit SCHRIJNWERK AWARDS belonen schrijnwerkers en interieurbouwers voor de realisatie van een bijzonder project. Ook (interieur)architecten kunnen - samen met de uitvoerder van het project - deelnemen. Deze prestigieuze vakwedstrijd telt 6 categorieën en per categorie wordt er een award uitgereikt.

Categorie Houtbouw:

Derde plaats: Machiels Building Solutions

In de Antwerpse haven moest de nieuwe Doktoren het nieuwe oriëntatiepunt worden. Toen de architect tijdens het ontwerp wat problemen kende, klopte hij aan bij Machiels Building Solutions. Zij werkten een knappe structuur uit.

HERBELEEF DE UITREIKING VAN DE SCHRIJNWERK AWARDS 2021 - Schrijnwerk (pmg.be)

 

Lees meer

Bouwen met hout - VRT reportage - De Vrije Markt

Het huis van de toekomst wordt gebouw met hout en helpt de CO2 uitstoor te verminderen. Herbekijk de VRT reportage van oktober 2021.

https://www.vrt.be/vrtnws/nl/Journaal-Weer/de-vrije-markt/

Lees meer

Trends Gazellen 2021 - Grote ondernemingen Limburg

Trends Gazelle 2021 - Limburg.

Machiels Building Solutions op de 6e plaats van de Trends Gazellen grote ondernemingen Limburg! Dank aan al onze medewerkers voor het harde werk en al onze relaties/klanten voor jullie vertrouwen en prettige samenwerking.

 

Lees meer

Vakantiepark CP Allgäu

De Kwekerij

Studentenhuisvesting Renosale

Studentenhuisvesting Roosevelt