Machiels Building Solutions is snelst groeiende middelgrote bedrijf van Limburg

MBS maakte de voorbije jaren een stevige groei door. En dat is het economisch weekblad Trends niet ontgaan. In haar jaarlijkse ranglijst prijkt MBS namelijk op de 1ste plaats in de rangschikking van ‘snelst groeiende middelgrote bedrijven van Limburg’.

Gegroeid in omzet en aantal werknemers
“De Trends Gazellen–lijst is een jaarlijkse traditie. Waarom we deze lijst aanvoeren? Da’s simpel: omdat we snel groeien”, lacht een fiere Filip Vercauteren (Machiels Building Solutions). “Het vakblad stelt deze lijst samen op basis van de groeicijfers van vijf jaar. Dit keer ging het over de periode van 2014 tot 2018. Binnen die tijdsspanne groeiden we het hardst. De parameters zijn bijvoorbeeld de evolutie van de omzet, maar evengoed het aantal werknemers.” 

Overwinning van iedereen
De groei is natuurlijk te danken aan de inzet van de MBS-medewerkers en de ondersteuning van onze aandeelhouders: “Een erkenning als deze doet je even stilstaan, los van de hectiek van elke dag. De voorbije jaren heeft ons team hard gewerkt en een straffe prestatie geleverd. Samen werkten we aan prestigeprojecten zoals Terhills (250 duurzame vakantievilla’s), het vakantiepark van Center Parcs in Allgäu (het grootste vakantiepark van Duitsland) en de nieuwe Nederlandse wijk Maankwartier. Maar we bouwden evengoed in vier maanden tijd een innovatiecentrum in Maaseik, trokken een houtskeletschool op in Londerzeel en monteerden in recordtempo een school in Alken. We mogen trots zijn op wat we samen realiseren. Deze overwinning is er één van iedereen: van de calculator tot de arbeider en de commerciële verantwoordelijke. Bedankt aan iedereen!”

> Onze groei herbeleven? Hier bundelden we alle straffe verhalen van de voorbije 5 jaar