Elke dag een kant-en-klare vakantiewoning voor Terhills

Het gaat hard op het terrein van vakantiepark Terhills: Machiels Building Solutions levert momenteel élke werkdag een casco vakantievilla. “Na het bouwverlof schakelen we nog een versnelling hoger, en streven we naar zeven à acht recreatiewoningen per week”, blikt Filip Vercauteren (MBS) vooruit. Ondanks het hoge tempo staat veiligheid bij MBS voorop. Het Genkse bedrijf ondertekende zopas het ‘Safety My Priority’-charter van Confederatie Bouw.

De productie van de vakantievilla’s is in volle gang: voor het bouwverlof klopt MBS af op ongeveer 20 bungalows. “In aanloop naar de start van de bouw trokken we in mei al enkele proefwoningen op. De ervaring die we hierbij opdeden, vormt vandaag het fundament voor de verdere uitrol van de vakantiewoningen”, gaat Filip verder.
 

Voorrang aan veiligheid

Veiligheid vormt een belangrijke onderdeel van dat fundament. “Daarom vaardigden we onze projectleider montage, af naar Confederatie Bouw”, aldus Filip. “Hij ondertekende er het ‘Safety My Priority’-charter. Daarmee engageert MBS zich om absolute voorrang te geven aan veilig werken, op alle werven en bij alle werkzaamheden.” (nvdr. zie ook filmpje hieronder)
 

Specialist in houtskeletbouw en recreatiewoningen

Terhills wordt een groen en duurzaam vakantiepark. “Geen wonder dat ook de villa’s bestaan uit duurzame materialen. Bovendien is de houtskeletbouwconstructie zo ontworpen dat de woningen naadloos opgaan in het landschap en het omliggende water”, schetst Filip.

Er komen in totaal vijf types vakantiewoningen, met plaats voor 2 tot 12 personen. MBS staat in voor de productie en de bouw van de casco woningen. “Daarmee geven we opnieuw ons visitekaartje af als houtskeletbouwspecialist in recreatiewoningen.” Onze partner Willemen Contractors staat in voor de verdere afwerking van de woningen.
 

► Benieuwd welke andere vakantieparken MBS recent afwerkte? Blader dan eens door onze mooiste referenties