Designer / calculator (m/v/x)

Functie

Als Designer/Calculator sta je in voor het uitwerken van bouwkundige berekeningen en kostprijscalculaties van houtskeletbouw projecten van ruwbouw tot sleutel-op-de-deur. Aan de hand van plannen, technische voorschriften en normen  en lastenboeken kan je de calculatie uitvoeren. Je analyseert grondig en met zin voor detail de projecten aangereikt vanuit de Sales afdeling en maakt een gedetailleerde calculatie van de kostprijs. Hierbij consulteer je ook andere marktpartijen en maak je een grondige studie en evaluatie op van de ontvangen offertes. Je vertaalt de calculatie naar projectbudgetten om te komen tot een totaalprijs en een offerte.

Eveneens ben je kritisch ingesteld en heb je steeds aandacht voor het initiëren van projectoptimalisaties. Het analyseren van nacalculaties van de projecten in uitvoering behoort ook tot uw takenpakket.

Als calculator werk je intens samen in een team met Project Ingenieurs, Aankoop en de Sales afdeling.

Profiel

Je hebt een technisch diploma of bent gelijkwaardig door ervaring in de bouwsector en hebt reeds enkele jaren ervaring als calculator in de bouwsector. Je hebt technische en bouwkundige feeling om een bouwplan te interpreteren. Je bent zelfstandig, ondernemend en resultaat gedreven. Grondige dossierkennis en zin voor detail typeren jou. Systematisch en analytisch werken is je op het lijf geschreven. Je hebt affiniteit met software.
 

Aanbod

Je krijgt de ruimte om je takenpakket verder uit te breiden rekening houdend met je eigen ontwikkeling  en groei in een jong en dynamisch bedrijf.

Wij bieden een functie die garant staat voor uitdaging en een grote mate van zelfstandigheid.

Je salarispakket is competitief met diverse extra legale voordelen waaronder een bedrijfswagen.

Ben je enthousiast?
Solliciteer dan vandaag nog door je motivatiebrief met CV naar An Van Campenhout te mailen : An.Vancampenhout@machiels.com of jobsMBS@machiels.com of pak je telefoon en bel +32 11 28 70 38

Meer informatie over ons bedrijf vind je op www.machielsbuildingsolutions.be en www.machiels.com